Tilbud om 5 gratis samtaler hos psykolog studerende .

 

Jeg hedder Ida Vorm, og jeg er uddannet Bachelor i psykologi på Aarhus universitet. På nuværende tidspunkt har jeg et år tilbage af kandidatuddannelsen.

På studiet har jeg særligt koncentreret mig om bipolar lidelse, personlighedsforstyrrelser, spiseforstyrrelser, stress og angstlidelser.

Jeg har arbejdet for OCD-foreningen som gruppeleder, hvor jeg har set hvordan for eksempel ængstelighed og tvangstanker kan gøre det svært for nogen at have en normal hverdag. Det kan være en hjælp at snakke med én der står udenfor hverdagen.

Her på siden har jeg skrevet nogle små tekster om nogle af de psykiske problemstillinger, der kan fylde meget for nogen. Dem er du velkommen til at læse.

Desuden tilbyder jeg samtaler i klinikken. Lige nu vil det foregå som videoopkald på grund af Corona-virus. Som udgangspunkt er det fem konsultationer, som tager udgangspunkt i det, du har på hjerte.
Det kan være at du har en psykisk lidelse, der er særligt fremtrædende i perioder, såsom angst, depression, spise- eller personlighedsforstyrrelse.
Det kan også være at du blot er overvældet eller bekymret over et element i din hverdag. Det kan for eksempel være manglende motivation, stress, familie- eller parforholdsproblemer.

Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte klinikken på telefon 66 12 62 13.